sâmbătă, 28 ianuarie 2012

POARTA LENTILE DE CONTACT COLORATE

Cine poarta lentile de contact colorate?  De ce nu ai fi tu aceea?

Nu cred ca nu te-ai intrebat vreodata cand te-ai uitat in oglinda: "Cum mi-ar sta daca as avea ochii albastrii?"  Poarta lentile de contact albastre, verzi, gri, violet, sau si mai indraznet - rosii, aurii, cu imprimeu, ochi de pisica, cu cercuri concentrice, etc. . Sunt atat de multe nuante si modele dragute care sa te puna in valoare.

Cred ca decizia de cumpararea e iei mai usor cand esti in preajma unui eveniment important. Am intalnit multe mirese care pentru nunta si-au schimbat culoarea parului si chiar si a ochilor cu ajutorul lentilelor de contact colorate. In doar cateva minute veti simti o transformare enorma. 

Domnilor, nu doar femeile poarta lentile de contact colorate. Stiti de ce il considera femeile un actor foarte sexy pe Robert Pattinson? Nu doar pentru ca este un vampir adorabil, dar sunt fascinate de ochii lui. Ce face el? Poarta lentile de contact colorate. :)


Poarta lentile de contact colorate macar o singura data si cu siguranta o data ce ti-ai cumparat prima pereche  nu te vei mai opri. Nu creeaza o dependenta serioasa, dar este amuzant si in acelasi timp interesant sa vezi lumea cu alti ochi in fiecare zi. Vei dori sa incerci si alte culori sau vei cumpara aceeasi nunta cu care iti sta asa de bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu