sâmbătă, 28 ianuarie 2012

DE CE LENTILE DE CONTACT COLORATE?

Probabil va intrebati de ce lentile de contact colorate? Despre lentile de contact in locul ochelarilor de vedere cred ca deja cunoasteti dest de multe lucruri.

Ca sa porti lentile de contact colorate nu trebuie sa ai neaparat probleme de vedere. Cred ca daca ai ajuns la aceasta pagina cauti lentile de contact colorate din urmaroarele motive?

1. Vrei sa-ti schimbi culoarea ochilor. - In acest caz poti gasi in magazine foarte multe nuante. Te sfatuit sa fii atent ce producator alegi. Cu ajutorul lentilelor de contact colorate poti sa ai ochi verzi, gri, albastri, turcuaz, violet, negri, asta in caz ca te-ai plictisit de coloarea ochelor tai. Cred ca principalul motiv pentru care vrei sa-ti schimbi culoarea ochilor este ca vrei sa ai o privire mai atragatoare, sa te simti mai sexy. Stiai ca majoritatea clientilor care cauta lentile de contract colorate sunt femei cu ochi caprui? Interesant, nu?

2. E funny! -   Fie ca le cumperi pentru tine sau vrei sa faci cadou, cred ca e interesant sa iei lentile de contact in forma ochiului de pisica, flacari, rosii, galbene, cu cercuri concentrice, cu talpi, cu stelute, in degrade de culoare, etc. Sunt ideale pentru petreceri tematice, sau cand vrei sa impresionezi in club (clar atragi atentia).Cu siguranta veti fi remarcati.


Deci, iata de ce lentile de contact colorate!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu