sâmbătă, 28 ianuarie 2012

LENTILE DE CONTACT COLORATE

Cateva considerente importante pe care trebuie sa le stiti cand vine vorba de lentile de contact colorate:

1. Daca va uitati in oglinga si considerati ca pentru a fi mai frumoasa va trebuie ochii albastri sau pentru a fi mult mai provocatoare va trebuie ochii verzi sau, de ce nu, negri, este clar ca e bine sa optati pentru lentile de contact colorate, ele pot fi solutia de care aveţi nevoie. Satisfactia sinelui este foarte importanta. 

2. Daca vrei sa imbini estiticul cu utilul trebuie sa stii ca exista lentile de contact colorate cu dioptri. Daca vreti o schimbare e bine sa mergeti la un specialist mai intai.

3. Există lentile de contact colorate care vă pot da un aspect complet nou, priviti operatiunea ca pe un machiaj nou. Daca nu doriti o schimbare dramatica, exista lentile care va pot îmbunătăţi culoarea ochilor naturali.

4. Trebuie sa cunoasteti cares este frecventa de inlocuire a lentilelor de contact colorate - unele pot fi folosite o singura zi, altele intre 2 sapt - o luna sau chiar mai mult de 3 luni. 


5. Un alt aspect foarte important este calitatea. Nu faceti rabat. Mai bine mai economisiti un pic si achizitionati lentile de contact colorate de calitate, cu atat mai mult cu cat in ultima vreme concurenta dintre comercializanti face ca pretul lor sa scada. 

6. Ascultati sfatul specialistului, nu cumparati la recomandarea vanzatorului in magazin.

7. Dupa ce faceti pasul de a le cumpara, e bine de stiut faptul ca nu puteti dormi cu ele peste noapte. In fiecare seara trebuie date jos si puse pe timpul noptii in  suportul pentru lentile, la dezinfectat. Exista si lentile de contact colorate ce pot fi purtate neintrerupt de la aplicare pana la momentul inlocuirii recomandat de specialist, dar tot specialistii ne recomanda ca ar fi mai sanatos sa fie inalurate in fiecare seara.

8. Sub nici o forma nu e recomandat schimbul lentilelor de contact colorate intre prieteni. Odata cu schimbul se pot trasnmite bacterii ce pot conduce la infectii oculare grave.

Daca ati trecut prin experiente legate de lentile de contact colorate, va rog sa ne impartasiti din ceea ce ati trait.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu